REALIZARE

Pentru noi, ideea de realizare constă în succesul construcțiilor noastre. Cu cât avem mai mult succes în ceea ce ne propunem, cu atât suntem mai realizați, mai mândri, mai profesioniști. Bucuria clienților noștri este cheia realizării noastre pe piața de construcții din România.

În toate activitățile noastre, noi respectăm riguros regulile și standardele în construcție impuse de legislația  în vigoare din România.

Sukru Geyikci

Biografie

   Administratorul firmei Efe Europa Construction S.R.L.  este domnul Sukru Geyikci, un om pasionat de construcții încă din copilărie. Domnul Geyikci se autodefinește drept un om serios, ambițios, îndrăgostit de business-ul pe care-l administrează, un om implicat profund în activitatea companiei, care preferă să monitorizeze personal lucrările contractate de firmă pentru a se asigura de calitatea rezultatelor finale.  

 Pentru domnul manager al Efe Europa Construction S.R.L., investiția în România reprezintă o adevărată provocare, căreia este sigur că îi va face față cu brio, având o mentalitate de învingător.

“Good buildings come from good people, and all problems are solved by good design.”